Maandelijks archief: november 2013

Levering wafelverkoop

In de week van 2 december worden de wafels geleverd.

U kan uw bestelde dozen afhalen in de polyvalente ruimte op volgende dagen, steeds vlak na schooltijd :

  • dinsdag 3 december vanaf 15.30u
  • woensdag 4 december vanaf 12.10u

Neem eventueel ook uw voorzorgen wat transport betreft indien u meerdere dozen bestelde.

De ouderraad wil u nog bedanken voor uw bijdrage !

De opbrengst zal zoals steeds integraal besteed worden aan uw kind(eren). In overleg met de leerkrachten worden de projecten zorgvuldig uitgekozen.

25/11/13 Tekenfund

Onze leerlingen hebben in de eerste weken van het schooljaar allemaal een prachtexemplaar van een tekening gemaakt, voor onze TEKENFUND actie.

Dit jaar blijft het niet enkel bij wenskaarten, maar kunnen ze via hun eigen webwinkel ook diverse geschenken verkopen. Op 15/11 nemen ze hun folder in ontvangst en kan de verkoop beginnen, help hun even op weg en doorloop de folder samen, hierin staat precies uitgelegd hoe ze van start kunnen met waarschijnlijk hun eerste webwinkeltje.

De webwinkel is voorzien van een on-line betaling mogelijkheid, gebruik deze voor de betaling van je bestelling, dit voor het gemak van jezelf en van de leerkrachten en ouderraad, die je reeds op voorhand hiervoor bedanken.

Men kan op de school op 21 november ook een bestelling doen, dit enkel voor de ouders die geen internet hebben. De mensen van de ouderraad zullen op die dag van 15u30 tot 17u30 aanwezig zijn om die bestellingen te doen onder contante betaling aldaar.

De (W)onderwijze ouderraad