Kennismakingsontbijt

kennismakingsontbijtEen nieuw schooljaar of zelfs voor de eerste maal naar school: spannend!

Wat gaan onze kleuters leren en doen in de klas? Wie is de juf of meester? Welke andere kinderen zitten in dezelfde klas of in hetzelfde jaar? Hoe ziet Jules eruit, de klaspop van de kleuters? Zijn er mama’s of papa’s die we misschien al kennen? Hoe kunnen we de andere ouders leren kennen?  En misschien ook: wie helpt er nu eigenlijk in de ouderraad, bij wie kunnen we terecht met een vraag of voorstel?

Om jullie, ouders, hierbij te helpen, organiseert de ouderraad voor de eerste maal:

HET KENNISMAKINGSONTBIJT

Dat is een lekker ontbijtbuffet, met eieren en spek en zeker voor elk wat wils. Alle gezinnen met kleuters op onze school zijn uitgenodigd.  Er is een speelruimte voor de kleuters, en we zorgen ook voor de aanwezigheid van de klassymbolen (dieren) om het jullie makkelijker te maken. Het mag duidelijk zijn dat we IEDEREEN willen verwelkomen!

Wanneer: op zondag 19 oktober 2014 tussen 9u en 12u (vrij te kiezen)

Waar: refter bovenbouw (4-5-6e lj)

Wij hopen dat jullie dit nieuwe initiatief verwelkomen en hierbij graag aanwezig willen zijn, en we willen jullie graag extra overtuigen d.m.v. een democratische inkomprijs. Inschrijven kan via dit formulier, ten laatste vóór 9 oktober.

De (W)onderwijze ouderraad

Joris, Isabelle, Marjan, Paul, Koen, Ann, Gert, Gino, Wim, Stefan en Gert